Ons huismerk Puur Nepal

Puur Nepal brengt de Hollandse eenvoud en het prachtige verfijnde Nepalese handwerk samen tot vernieuwde eigentijdse en duurzame producten. Het merk Puur Nepal is opgericht als noodhulp aan de Nepalese bevolking na de aardbeving in 2015. Een prachtig initiatief en een geweldig voorbeeld van sociaal ondernemerschap wat ook duurzame producten promoot. Het inspireert om te zien hoe er hoogwaardige producten worden geproduceerd en wat een positieve impact dit heeft op het leven van de vrouwen en mannen die erbij betrokken zijn.

Eerlijke prijzen

Puur Nepal betaalt eerlijke prijzen zonder tussenhandel en ziet toe op goede arbeidsomstandigheden. Door het aanbieden van eerlijke lonen en het waarborgen van goede arbeidsomstandigheden draagt Puur Nepal bij aan de empowerment en het levensonderhoud van ongeveer 30 vrouwen en hun gezinnen. Zo kunnen zij integreren in de Nepalese samenleving, wordt de financiële onafhankelijkheid bevorderd en kunnen de kinderen in staat worden gesteld om onderwijs te volgen.

Productie Puur Nepal

Voor Puur Nepal worden o.a. viltpantoffels, vilten accessoires, schapenwollen vesten, mutsen, wanten, haarbanden, sjaals en omslagdoeken geproduceerd.

Gerstekorrel antaciet
Winkelwagen
Scroll naar boven